Υλικά
1/2 κιλό κιµά
1/2 κούπα χυλοπίτες
3 ντοµάτες
3 καρότα
2 πιπεριές
3 πατάτες
2 µέτρια κρεµµύδια
1/2 µατσάκι µαϊντανό
1 αυγό
2 φέτες µπαγιάτικο ψωµί
λίγο γάλα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουµε και πλένουµε τα λαχανικά µας.
Κόβουµε τα καρότα, τις πιπεριές και το ένα κρεµµύδι σε τετράγωνα κοµµάτια και τις πατάτες σε κύβους.
Ψιλοκόβουµε τον µαϊντανό και το δεύτερο κρεµµύδι.
Ξεφλουδίζουµε και ψιλοκόβουµε τις ντοµάτες.
Μουλιάζουµε το µπαγιάτικο ψωµί σε λίγο γάλα, το στραγγίζουµε καλά και το αναµιγνύουµε µε το κιµά, το µαϊντανό και το ψιλοκοµµένο κρεµµύδι και ανακατεύουµε καλά.
Προσθέτουµε το αυγό, αλάτι και πιπέρι και πλάθουµε γιουβαρλάκια.
Σε µια µεγάλη κατσαρόλα τσιγαρίζουµε ελαφρά τα γιουβαρλάκια στο λάδι και προσθέτουµε τις ντοµάτες, τα καρότα, τις πιπεριές, τα κρεµµύδια και τις πατάτες και ζεστό νερό (τόσο για να φτάσει και για τις χυλοπίτες µας) και αφού βράσουν καλά τέλος προσθέτουµε τις χυλοπίτες και βράζουµε για 10 λεπτά ακόµη.
Αν χρειαστεί προσθέτουµε λίγο νεράκι ακόµα.