Υλικά
1/3 του κιλού κιµά µοσχαρίσιο
1/3 του κιλού κιµά χοιρινό
1/3 του κιλού κιµά αρνίσιο
2 1/2 κούπες τριµµένο µπαγιάτικο ψωµί
1 µεγάλο ξερό κρεµµύδι
1 καρότο
1 κλωνάρι σέλερι
1/2 µατσάκι µαϊντανό
4 σκελίδες σκόρδο
2 αυγά
3/4 κούπας κέτσαπ
2 κουταλιές ζάχαρη καστανή
1 κουταλιά µουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουµε το κρεµµύδι, το σκόρδο, τα φύλλα του µαϊντανού, το σέλερι και τρίβουµε στον τρίφτη το καρότο.
Κρατάµε στην άκρη την καστανή ζάχαρη και µισή κούπα κέτσαπ.
Βάζουµε όλα τα υπόλοιπα υλικά µας σε µια λεκανίτσα και τα ζυµώνουµε καλά.
Σε µια µακρόστενη φόρµα του κέικ βάζουµε αντικολλητικό χαρτί (στον πάτο και στα τοιχώµατα) και βάζουµε εκεί το µίγµα του κιµά πιέζοντας ελαφρά.
Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθµούς για µία ώρα.
Κατόπιν αφαιρούµε προσεκτικά το ρολό από τη φόρµα, το βάζουµε σε ένα ταψί και το αλείφουµε γύρω γύρω µε το κέτσαπ που έχουµε κρατήσει, στο οποίο έχουµε διαλύσει την καστανή ζάχαρη.
Ξανατοποθετούµε στον φούρνο και ψήνουµε για άλλα 20 λεπτά.
Κόβουµε σε φέτες όταν κρυώσει και σερβίρουµε σε πιατέλα.