Υλικά
Υλικά
4 μεγάλες μπανάνες
Σιρόπι καραμέλας
1 lt παγωτό μπανάνα-σοκολάτα Carte d’Or της Algida
Μέντα φρέσκια για γαρνίρισμα
Παρασκευή
Ψήστε σε δυνατό φούρνο τις μπανάνες με τη φλούδα για 15-20 λεπτά.
Βγάλτε τες προσεκτικά από το φούρνο και χαράξτε τες κατά μήκος στη μέση.
Ρίξτε σιρόπι καραμέλα και βάλτε τες για 5-7 λεπτά στο γκριλ.
Σερβίρετε τις καραμελωμένες μπανάνες με 2 μπάλες παγωτό σοκολάτα-μπανάνα.
Γαρνίρετε με φρέσκια μέντα.