Υλικά
Υλικά (για 10 μερίδες)
1lt γάλα
1/2 κιλού ζάχαρη
1/2 κιλού καρύδια, ψιλοκομμένα
Παρασκευή
Αναμιγνύουμε το γάλα με τη ζάχαρη.
Το βάζουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά και το αφήνουμε για 20 λεπτά.
Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
Το μαγειρεύουμε και ανακατεύουμε για 1 ώρα περίπου, μέχρι να γίνει κρεμώδες.
Το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το βάζουμε στο ψυγείο.
Το σερβίρουμε κρύο με μια κουταλιά γιαούρτι σε κάθε μερίδα