Υλικά
11/2 κ. καρύδια χοντροκοπανισμένα Υλικά
1/2 κ. φρυγανιές τριμμένες
1 χαρτάκι βανίλια
1 κ.σ. τριμμένα κανελογαρύφαλα
1 φλ. ανθόνερο
1/2 κ. ζάχαρη άχνη
4 φλ. ζάχαρη
2 1/2 φλ. νερό
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε σιρόπι με τη ζάχαρη και το νερό.
Ρίχνουμε μέσα το καρύδι, τη βανίλια και τα κανελογαρύφαλα.
Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν από τη φωτιά και τραβάμε από τη φωτιά.
Το βάζουμε σε λεκάνη.
Μόλις χλιάνει κάπως το μίγμα για να μπορούμε να το πιάσουμε, το ζυμώνουμε καλά και το πλάθουμε σε τριγωνικό σχήμα.
Τα ραντίζουμε με το ανθόνερο και τα τυλίγουμε με άχνη ζάχαρη.