Υλικά
1 πακέτο σφολιάταΥλικά
1 κουτί Μίγμα Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελος 100 γρ. Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
700 ml (3½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στον αέρα στους 160° C.
Κόβετε τη σφολιάτα σε μικρά στρογγυλά ή τετράγωνα κομμάτια και τα ψήνετε πάνω σε λαδόκολλα, αφού τα τρυπήσετε με ένα πιρούνι.
Ετοιμάζετε το Παγωτό Παρφέ Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το βάζετε να παγώσει.
Ετοιμάζετε το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σερβίρετε τις μπάλες παγωτού πάνω στις βάσεις της σφολιάτας και γαρνίρετε με το Garni και το γλάσο παγωτού.
Αν θέλετε, προσθέτετε και λίγους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.Tip: Για πιο ιδιαίτερη γεύση μπορείτε να γαρνίρετε με ψιλοκομμένες φράουλες ή φέτες πορτοκάλι, στις οποίες προσθέτετε μερικές σταγόνες σάλτσα βαλσάμικο.