Υλικά
Για τη βάση
10 κουλουράκια (τα πασχαλινά της γιαγιάς, με πορτοκάλι ή με βανίλια)
2 κ.σ. καρύδια ψιλοτριμμένα στο μούλτι
Για την κρέμα
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό ή σακκούλας
200 ml κρέμα γάλακτος 35%
2 μεγάλες κ.σ. μέλι
1 βανίλια
Εκτέλεση
Τρίβουμε στο μούλτι τα κουλουράκια με τα καρύδια μέχρι να γίνουν σκόνη.
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά της κρέμας.
Σε ποτήρια ξεκινάμε με μια στρώση μπισκότου και εναλλάσσουμε στρώσεις κρέμας και μπισκότου.
Αφήνουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο τα cheesecakes να κρυώσουν.
Tip
Aντί για κουλουράκια, βάζουμε όποιο μπισκότο ή κουλουράκι μας αρέσει. Ταιριάζουν και τα σοκολατένια.