Υλικά
Υλικά για 6 άτομα
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια
λίγα μπισκότα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μπολ με το μίξερ χειρός το γιαούρτι, το γάλα, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού (θα πετύχει το ίδιο και με έναν απλό αβγοδάρτη, χωρίς μίξερ).
Σε ποτήρια του μαρτίνι ή σε χαμηλά ποτήρια μοιράζουμε την κρέμα και την αφήνουμε στο ψυγείο να πήξει για 1-2 ώρες.
Τη σερβίρουμε πασπαλισμένη με θρυμματισμένα μπισκότα.
Tip
Όλα τα βανιλένια μπισκότα τής ταιριάζουν ή και σπασμένα κουλουράκια. Για πιο εξωτικό άρωμα, τη φτιάχνουμε με λάιμ: 3 με 4 αν είναι μικρά.