Υλικά
1 λίτρο στραγγιστό γιαούρτι με λίγα λιπαρά
500 γρ. φράουλες σε λεπτές φέτες
4 κ.σ. άχνη ζάχαρη
2 κ.σ. λιμοντσέλο
Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι με την άχνη ζάχαρη, το λιμοντσέλο και τη μισή ποσότητα από τις φράουλες.
Ανακατέψτε και μοιράστε το μείγμα σε ποτήρια ή σε μπολ.
Απλώστε τις υπόλοιπες φράουλες στα ποτήρια και αφήστε τις μους στο ψυγείο για 1-2 ώρες πριν σερβίρετε.
Tip
Αν δεν έχετε λιμοντσέλο, βάλτε 2 κ.σ. βότκα με 2 κ.σ. χυμό λεμονιού και 1 κ.σ. ζάχαρη.