Υλικά
250 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
200 γρ. τυρί κρέμα
100 ml χυμό λεμονιού
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
300 γρ. μπισκότα digestive
Εκτέλεση
Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
Χτυπήστε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα και όταν ενωθούν τα υλικά προσθέστε τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού.
Στρώστε αντικολλητικό χαρτί σε μια στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 20 εκ., απλώστε τη μισή ποσότητα από τα μπισκότα, μετά απλώστε την κρέμα και σκεπάστε τη με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Αφήστε το γλυκό για 4-5 ώρες στο ψυγείο.
Tip
Διαλέξτε ένα ακέρωτο βιολογικό λεμόνι, για πιο αρωματικό ξύσμα.