Υλικά
250 γρ. μπισκότα γεμιστά με κρέμα σοκολάτας
100 γρ. λιωμένο βούτυρο
600 γρ. τυρί κρέμα
150 γρ. άχνη ζάχαρη
100 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
200 γρ. λιωμένη κουβερτούρα
κακάο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Τρίψτε τα μπισκότα στο πολυμίξερ, ανακατέψτε τα με το βούτυρο και απλώστε τα σε μια φόρμα με διάμετρο 20 εκ.
Χτυπήστε στο μίξερ το τυρί με την άχνη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος, ρίξτε μετά τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατέψτε.
Αδειάστε το μείγμα στη φόρμα, επάνω στα μπισκότα, και αφήστε το γλυκό στο ψυγείο για 4 ώρες.
Το σερβίρετε πασπαλίζοντας κάθε κομμάτι με κακάο.
Tip
Αφήστε το για 10' εκτός ψυγείου προτού απολαύσετε τη σοκολατένια γεύση του.