Υλικά
1 μακρόστενο κέικ βανίλιας (περίπου 1 κιλό)
500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σφιχτή σαντιγί
100 γρ. μέλι
500 γρ. ανάμικτα φρούτα του δάσους και φράουλες για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το μέλι με 100 ml νερό και ανακατέψτε για να διαλυθεί το μέλι.
Κόψτε το κέικ οριζόντια σε 2 φέτες.
Αλείψτε τις φέτες με το σιρόπι του μελιού, μοιράστε τους τη σαντιγί και βάλτε τη μία φέτα επάνω στην άλλη.
Απλώστε τα φρούτα στην επιφάνεια και αφήστε την τούρτα στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον πριν τη σερβίρετε.