Υλικά
φλούδες από 16 μανταρίνια
1/2 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα και τριμμένα
1/2 κιλό ζάχαρη
1 κιλό φύλλο κρούστας
1/2 πακέτο μαργαρίνη
ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζουμε τις φλούδες μανταρινιού μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίζουμε (καλό θα είναι να μείνουν ένα βράδυ μέχρι να στραγγίσουν πολύ καλά) και τα πολτοποιούμε. Σε κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη, τις λιωμένες φλούδες και τα αμύγδαλα, μέχρι να ανακατευτούν και να γίνουν ομοιόμορφη ζύμη.
Αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε μακρόστενες λωρίδες και αλείφουμε με μαργαρίνη.
Τυλίγουμε όπως τα τυροπιτάκια.
Αφού τα ετοιμάσουμε, τα στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Μόλις κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.