Υλικά
3 μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
2 κυδώνια, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
1 φλιτζάνι σπορέλαιο
1/2 κιλό ζάχαρη
1/2 κιλό αλεύρι περίπου
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα
1 φλιτζάνι κοπανισμένα καρύδια
κανέλα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσει μισό φλιτζάνι νερό μαζί με τα φρούτα.
Δέκα λεπτά μετά την αρχή του βρασμού ρίχνουμε τη ζάχαρη, αφήνουμε για λίγο να βράσει και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Πολτοποιούμε τα φρούτα με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε το λάδι και το αλεύρι, που το έχουμε ανακατέψει με το μπέικιν και τη σόδα.
Βάζουμε τα καρύδια και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα πυρέξ, ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1/2 ώρα έως 3/4 της ώρας μέχρι να ροδίσει.