Υλικά
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
2 1/2 κούπες ζάχαρη
5 αυγά
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 βανίλια
1/2 κ.γ. μαχλέπι σκόνη
Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει.
Προσθέτουμε, συνεχίζοντας το χτύπημα, τα αυγά ένα ένα, το γιαούρτι, και τέλος το αλεύρι και τα αρωματικά.
Ψήνουμε σε φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη, σε φούρνο προθερμασμένο στους 190-200 βαθμούς, για 50'.