Υλικά
4 σύκα φρέσκα
1 φλιτζάνι καρύδι τριμμένο
2 κ.σ. μέλι
10 ρώγες σταφύλι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι μαργαρίνη
2 αυγά
1 βανίλια
1 φλιτζάνι γάλα
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 κ.γ. γαρίφαλο
1 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση
Στο ένα μπολ του μίξερ, ρίχνουμε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη και χτυπάμε.
Προσθέτουμε το μέλι.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα αυγά, το γάλα και λίγο λίγο το αλεύρι.
Κατόπιν ρίχνουμε τη βανίλια, το γαρίφαλο, την κανέλα και τα καρύδια.
Ψιλοκόβουμε τα σταφύλια και τα σύκα και τα ρίχνουμε στο μείγμα,ανακατεύοντας ελαφρά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 1 ώρα περίπου.