Υλικά
150 γρ. βούτυρο μαλακό
120 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
300 γρ. γλυκό κουταλιού περγαμόντο
250 γρ. και λιγότερο
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
ξύσμα ενός λεμονιού
βούτυρο και αλεύρι για το ταψί
Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το ξύσμα.
Στραγγίζουμε καλά τα γλυκά του κουταλιού, τα ψιλοκόβουμε και τα προσθέτουμε στο μείγμα του κέικ.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ορθογώνιο ταψί (24x8 εκ.) βάζουμε τη ζύμη στο ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 1 ώρα.