Υλικά
1/2 κιλό κανταΐφι
1 κούπα βούτυρο γάλακτος
Για την κρέμα:
1 κούπα χονδρό σιμιγδάλι
1/2 πακέτο βιτάμ
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1 λίτρο γάλα φρέσκο
3 αυγά
1 βανίλια
Για το σιρόπι
3 κούπες ζάχαρη
νερό
Εκτέλεση
Ξαίνουμε το ένα τέταρτο από το κανταΐφι, τρίβοντας το με το λιωμένο βούτυρο.
Στη συνέχεια, αφού έχουμε φτιάξει την κρέμα μας, όπως ακριβώς γίνεται η κρέμα για το γαλακτομπούρεκο, και όπως είναι ζεστή, τη στρώνουμε πάνω στο κανταΐφι.
Συνεχίζουμε βάζοντας από πάνω το υπόλοιπο "ξασμένο" κανταΐφι και περιλούζοντας το με ένα κουτάλι με το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς με αέρα μέχρι να ροδίσει καλά καλά-για να είναι τραγανό.
Όταν το βγάλουμε το χαράζουμε και το σιροπιάζουμε όπως είναι ζεστό.
Tip
Πρόκειται ουσιαστικά για κανταΐφι με κρέμα γαλακτομπούρεκου, σιροπιαστό.