Υλικά
1 1/2 φλ. τσ. αλεύρι
2 κ.γ. μπέικιν
1/2 κ.γ. αλάτι
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
λάδι για το τηγάνισμα
μέλι
κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι, προσθέτουμε το αυγό και ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ζύμη λίγο σφιχτή.
Την ανοίγουμε σε φύλλο και την κόβουμε σε σχήματα.
Τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι μέχρι να φουσκώσουν και να χρυσίσουν.
Σερβίρουμε ζεστές με μέλι και κανέλα.