Υλικά
Υλικά για 20 μπάρες
2 μήλα
1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. σταγόνες κουβερτούρας
400 γρ. μπισκότα βρώμης τριμμένα
100 γρ. καρυδόψιχα
2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση
Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα μήλα. Σοτάρετέ τα στο βούτυρο για λίγα λεπτά. Ρίξτε μετά το ζαχαρούχο γάλα και την καρυδόψιχα.
Προσθέστε τα μπισκότα και τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατέψτε.
Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψί με διαστάσεις 20x30 εκ., αφού πρώτα καλύψετε το εσωτερικό του με αντικολλητικό χαρτί.
Αφήστε το στο ψυγείο για 2-3 ώρες και μετά κόψτε το σε μικρές μπάρες
Tip
Τα μήλα στάρκιν είναι ιδανικά γι’ αυτή τη συνταγή.