Υλικά
1 μεγάλο κουτί ζαχαρούχο γάλα
3 γιαούρτια στραγγιστά
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
ξύσμα μισού λεμονιού
φρούτα ή κομπόστα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα σιγά-σιγά και προς μια κατεύθυνση (για να μην νερουλιάσει) και οπωσδήποτε μόνο με το χέρι.
Προσθέτουμε το ξύσμα του λεμονιού και το βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει. Το αφήνουμε περίπου 2 ώρες.
Τρίβουμε τα μπισκότα.
Παίρνουμε 4 (ή 5 ανάλογα με το μέγεθος) μεσαία μπολάκια και βάζουμε στο καθένα στρώσεις από μπισκότα και μείγμα γιαουρτιού εναλλάξ, δηλ. μία στρώση μπισκότα, μία στρώση γιαούρτι κ.ο.κ μέχρι να τελειώσουν.
Ενδεχομένως να μην χρειαστεί όλο το πακέτο με τα μπισκότα, για αυτό μην τα τρίψουμε εξ’ αρχής όλα (αλλά από την άλλη αν μας αρέσουν πολύ μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και όλα και η αναλογία των στρώσεων σας να είναι 2:1 ή και 3:1 υπέρ των μπισκότων -δεν υπάρχουν κανόνες, όλα εξαρτώνται από τις δικές μας προτιμήσεις).
Γαρνίρουμε με κομμάτια φρούτων.