Υλικά
250 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
80 γρ ζάχαρη άχνη
4 κρόκους αυγών
400 γρ καφές φίλτρου σε θερμοκρασία δωματίου.
1 πακέτο μπισκότα σαβουαγιάρ
κακάο σε σκόνη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το μασκαρπόνε, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη, τους κρόκους και χτυπάμε καλά με το μίξερ μέχρι να έχουμε μία ενιαία κρέμα.
Στη συνέχεια βάζουμε μία στρώση από την κρέμα πάνω σε ένα πιάτο (αν θέλουμε να σερβίρουμε κατευθείαν) ή μέσα σε μία φόρμα ζαχαροπλαστικής (αν θέλουμε να το φυλάξουμε γι αργότερα).
Παίρνουμε ένα μπισκότα, το κόβουμε στα δύο και το βουτάμε στον καφέ. Έπειτα το τοποθετούμε πάνω στην κρέμα.
Βάζουμε άλλη μία στρώση από την κρέμα και άλλη μία από μπισκότο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Ολοκληρώνουμε με μία τρίτη στρώση κρέμα και λίγο κακάο σε σκόνη.