Υλικά
1 και 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
2 αυγά
φλούδα από 3 μανταρίνια
1 φλ. τσ. λάδι κοφτό
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κεσέ γιαούρτι στραγγιστό
2 κεσέδες γεμάτους μέχρι επάνω αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3-4 κουταλιές χυμό μανταρινιού
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε τις φλούδες μανταρινιού μαζί με τηζάχαρη, μέχρι να αλεστεί η φλούδα.
Μεταφέρουμε τη φλούδα και τη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ και προσθέτουμε τα αυγά και στησυνέχεια όλα τα υλικά, τελευταίο το αλεύρι.
Αν γίνει σφικτό, βάζουμε 1-2 κουταλιές χυμό μανταρινιού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 45 λεπτά.