Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
275 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
3 μεγάλα αυγά
240 γρ. αλεύρι
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
50 ml κρέμα γάλακτος
250 γρ. γιαούρτι
500 γρ. κομπόστα ροδάκινο, κομμένη σε κομματάκια
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ελαφρά μία φόρμα για κέικ και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε τη βανίλια και τα αυγά ένα-ένα, ανακατεύοντας απαλά. Στη συνέχεια βάζουμε και το αλεύρι, λίγο κάθε φορά μέχρι να ενσωματωθεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι.
Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Βγάζουμε το μπολ από το μίξερ και ρίχνουμε την κομπόστα, ανακατεύοντας απαλά.
Βάζουμε το μείγμα μέσα στη φόρμα.
Ψήνουμε για 1 ώρα, ή μέχρι να ψηθεί το εσωτερικό (τσεκάρουμε με ενα καλαμάκι).
Στη συνέχεια το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το κόψουμε.