Υλικά
Για την τάρτα:
400 γρ. τριμμένο μπισκότο
160 γρ. βούτυρο
Για την κρέμα γιαουρτιού:
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, πλήρες
100 γρ. ζάχαρη (7 κ.σ.)
50 γρ. κορν φλάουρ (5 κ.σ.)
250 γρ. γάλα (1 φλιτζάνι)
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το τριμμένο μπισκότο.
Στρώνουμε το μίγμα μας καλά σε ένα πυρέξ ή μια ταρτιέρα και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να δέσει η κρέμα.
Μόλις κρυώσει λίγο τη βάζουμε πάνω από τα μπισκότα.
Μπορούμε να ρίξουμε από πάνω οποιοδήποτε σιρόπι ή μαρμελάδα και τριμμένο μπισκότο για να τη γαρνίρουμε.