Υλικά
150 γρ. γιαούρτι
3 κρόκοι αυγών
5 κ.σ. ζάχαρη
1 βανίλια
1 μπέικιν πάουντερ
300 γρ. αλεύρι
1 πρέζα αλάτι
μαρμελάδα
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά και κάνουμε μια μπάλα, αφήνουμε 15 λεπτά, να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε το φύλλο και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Κόβουμε λίγο (κάνουμε μια χαρακιά) στη μέση από το ένα τετράγωνο κομμάτι.
Σε ένα άλλο τετράγωνο κομμάτι βάζουμε μαρμελάδα από δαμάσκηνα ή φράουλα ή βερίκοκο.
Σκεπάζουμε με το τετράγωνο με τη χαρακιά, πατάμε καλά τις άκρες γύρο γύρο, για να κολλήσουν μεταξύ τους.
Ανάβουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Σε ένα ταψί βάζουμε λαδόκολλα.
Τοποθετούμε τα μαξιλαράκια μας και ψήνουμε για 8-12 λεπτά.
Αλείφουμε τα μαξιλαράκια μας με μαρμελάδα βερίκοκο, βάζουμε πάλι λίγη μαρμελάδα στο άνοιγμα και πασπαλίζουμε με άχνη.
Γίνονται και σκέτα χωρίς τίποτα μέσα.