Υλικά
1/2 λίτρο γάλα πλήρες
4 κ.σ. σιμιγδάλι
λίγο ξύσμα λεμόνι
1 βανίλια
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
4-5 κ.σ. περίπου ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα να βράσει.
Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και τη βανίλια με το ξύσμα, ζάχαρη και ανακατεύουμε λίγο, σβήνουμε το μάτι της κουζίνας.
Αφήνουμε λίγο να φουσκώσει το σιμιγδάλι.
Το κατεβάζουμε από το μάτι της κουζίνας και βάζουμε την κατσαρόλα μέσα σε κρύο νερό ή παγάκια να κρυώσει, ρίχνουμε και το μπέικιν, ανακατεύουμε με το μίξερ στο δυνατό και χτυπάμε για 5 λεπτά ώσπου να φουσκώσει και να γίνει μια ωραία αφράτη κρέμα, αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο γάλα.
Μπορούμε να γεμίσουμε με την κρέμα αυτή και τούρτες.
Μπορούμε να τη συνοδέψουμε και με κομπόστα από διάφορα φρούτα.
Τη σερβίρουμε σε ποτήρια και ανάμεσα μπορούμε να βάλουμε κομπόστα από φρούτα, ή μπισκότα. Ή σοκολάτα ή ό,τι άλλο θέλουμε εμείς.