Υλικά
300 γρ. αλεύρι
125 γρ. άχνη
2 κρόκους
2 κ.σ. γάλα
1 βανίλια
9 γρ. μπέικιν
1 πρέζα αλάτι
125 γρ. βούτυρο
Για την κρέμα:
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση φράουλα ή βανίλια
500 γρ. φράουλες μέσα σε ζάχαρη για 2 ώρες
1 μπανάνα ή μερικά φρούτα κονσέρβας ότι έχουμε
1 ζελέ για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Για τη ζύμη ανακατεύουμε πρώτα τα στεγνά υλικά. Μετά προσθέτουμε όλα τα άλλα, ζυμώνουμε να γίνει μια ζύμη λεία και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Για την κρέμα χτυπάμε την κρέμα μας από το φακελάκι με 200 γρ. κρέμα γάλακτος και 100 γρ. γάλα εβαπορέ.
Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βουτυρώνουμε μια φόρμα τάρτας.
Ανοίγουμε τη ζύμη μας σε φύλλο, το βάζουμε στη φόρμα, την τρυπάμε λίγο με ένα πιρούνι.
Ψήνουμε για 20-30 λεπτά αναλόγως το φούρνο μας.
Όταν κρυώσει την βγάζουμε, τη βάζουμε σε μια πιατέλα, βάζουμε επάνω την κρέμα και από πάνω τα φρούτα.
Κάνουμε και σχέδια αν θέλουμε, το περιχύνουμε με ζελέ και σερβίρουμε με σαντιγί.