Υλικά
1 σακουλάκι σιμιγδάλι χοντρό
3 νεροπότηρα ζάχαρη
1 νεροπότηρο σπορέλαιο
1 νεροπότηρο ινδοκάρυδο
8 νεροπότηρα νερό
1 πακέτο ζελέ φράουλα
έξτρα ινδοκάρυδο να πασπαλίσουμε το γλυκό (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Αρχικά ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακετάκι και βάζουμε στο ψυγείο να πήξει. (Προσοχή γιατί δεν θέλουμε να πήξει τελείως).
Σε κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το λάδι, τη ζάχαρη και μεταφέρουμε στην εστία σε μέτρια φωτιά.
Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το σιμιγδάλι και το ινδοκάρυδο.
Ανακατεύουμε συνέχεια περιμένοντας να πήξει το μίγμα (θα πάρει μερικά λεπτά, θέλει υπομονή).
Μόλις πήξει το στρώνουμε σε πυρέξ ή ταψάκι και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Από πάνω ρίχνουμε το ζελέ, που έχει ρευστότητα σαν μια μαρμελάδα περίπου, και ισιώνουμε την επιφάνεια.
Πασπαλίζουμε με αρκετό ινδοκάρυδο από πάνω και βάζουμε στο ψυγείο να πήξει τελείως το ζελέ και να κρυώσει το γλυκό.