Υλικά
6 φύλλα κρούστας
1/2 φλ. καρυδόψιχα τριμμένη
1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα τριμμένη
3 κ.σ. σουσάμι καβουρντισμένο
1/2 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη
1 πρέζα γαρίφαλο σε σκόνη
1/2 φλ. μαργαρίνη
Για την κρέμα:
6 φλ. γάλα
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
4 αυγά
2 κ.σ. μαργαρίνη
1/2 φλ. ζάχαρη
Για την κρούστα:
4 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1/2 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη
1 αυγό
1/2 φλ. γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τη κρέμα: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη.
Ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά το σιμιγδάλι ενώ ανακατεύουμε συνεχώς για να μην σβολιάσει η κρέμα.
Μόλις η κρέμα δέσει την αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στην κρέμα. Σε ένα μπολ ενώνουμε την καρυδόψιχα, την αμυγδαλόψιχα, το σουσάμι, την κανέλα, το γαρίφαλο.
Βουτυρώνουμε ένα 32άρι ταψί. Στρώνουμε το φύλλο κρούστας, το βουτυρώνουμε και το πασπαλίζουμε με το μίγμα μπακλαβά.
Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και το μίγμα μπακλαβά.
Φροντίζουμε τα φύλλα κρούστας να εξέχουν από τα τοιχώματα του ταψιού.
Ρίχνουμε πάνω τη κρέμα κρύα και την απλώνουμε με ένα κουτάλι.
Τα φύλλα που εξέχουν τα τυλίγουμε σε ρολό πάνω από τη γέμιση. Χτυπάμε ένα αυγό με το γάλα εβαπορέ και το ρίχνουμε πάνω στη κρέμα.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη καστανή και κανέλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.