Υλικά
2 πακέτα σαβαγιάρ
1 κομπόστα ροδάκινο
1 πακέτο (2 φακελάκια) σαντιγί σε σκόνη
200 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο
1 σοκολάτα των 200 γρ. κομμένη σε μικρά-μικρά κομμάτια
Εκτέλεση
Σε ένα μπoλ χωρίζουμε το ροδάκινο από το σιρόπι και το κόβουμε σε κομματάκια.
Φτιάχνουμε τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες.
Βουτάμε ένα-ένα τα σαβαγιάρ στο σιρόπι κομπόστας και τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ ή δίσκο το ένα δίπλα στο άλλο.
Απλώνουμε με προσοχή λίγο από τη σαντιγί πάνω στα σιροπιασμένα σαβαγιάρ και προσθέτουμε τα κομματάκια ροδάκινο.
Πασπαλίζουμε με λίγο αμύγδαλο και με λίγη σοκολάτα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία δύο φορές και αφήνουμε πάνω κρέμα με αμύγδαλα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για δυο ώρες.