Υλικά
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι σταφίδες
1 φακελάκι μπέικιν
250 γρ. ζάχαρη
3-4 κουταλιές γλυκό του κουταλιού κυδώνι ψιλοκομμένο
500 γρ. αλεύρι ίσως και λίγο παραπάνω, να μας γίνει μια μαλακή ζύμη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, με το χέρι ή με το σύρμα.
Προσθέτουμε το αλεύρι και τις σταφίδες.
Βάζουμε το μείγμα σε ταψάκι βουτυρωμένο ή λαδωμένο.
Ψήνουμε τη σταφιδόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35-45 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.