Υλικά
2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι Καρολίνα
1 1/2 φλιτζ. καφέ ελαιόλαδο
1 φλιτζ. τσαγιού φιδέ
3 φλιτζ. καφέ ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με το αλάτι και το σουρώνουμε.
Βάζουμε το λάδι να κάψει και προσθέτουμε τον φιδέ.
Τον τηγανίζουμε μέχρι να πάρει ένα ανοιχτόχρωμο καφέ χρώμα.
Τον προσθέτουμε στο ρύζι μαζί με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Στο σερβίρισμα προαιρετικά πασπαλίζουμε με κανέλα.