Υλικά
Για τη ζύμη:
6 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 1/2 κούπα αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
125 γρ. μαργαρίνη
1/2 κούπα τρούφα
Για το σιρόπι:
3 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια νερό
ξύσμα πορτοκαλιού
Για την επικάλυψη:
7 κουταλιές ζάχαρη
125 γρ. μαργαρίνη
4 κουταλιές κακάο
2 κουταλιές νισεστέ
1 ποτήρι νερό
1/2 ποτήρι γάλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και χτυπάμε ελαφρά.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και μόλις κρυώσει το σιροπιάζουμε με το καυτό σιρόπι.
Βάζουμε σε ένα κατσαρόλι τη μαργαρίνη για την επικάλυψη να ζεσταθεί και σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της επικάλυψης.
Τα ρίχνουμε κι αυτά στο κατσαρόλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει και το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό.