Υλικά
500 γρ. φαρίνα, αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κούπες ζάχαρη
250 γρ. μαργαρίνη
2 κεσεδάκια των 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
το ξύσμα ενός πορτοκαλιού
4 αυγά
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη να μαλακώσει και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το ξύσμα, το γιαούρτι και το αλεύρι.
Χτυπάμε το μίγμα για 4 λεπτά.
Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε μία φόρμα κέικ.
Αδειάζουμε το μίγμα στη φόρμα και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς για μία περίπου ώρα.