Υλικά
5 αυγά
1 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
1 1/2 φλιτζ. σιμιγδάλι χοντρό
1 1/2 φλιτζ. αλεύρι
1 φλιτζ. ηλιέλαιο
1 μικρό γιαούρτι
1 μπέικιν
1 βανίλια
Για το σιρόπι:
4 φλιτζ. νερό
4 φλιτζ. ζάχαρη
1 βανίλια
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το μίξερ.
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.
Για το σιρόπι, ρίχνουμε τα υλικά σε κατσαρολάκι και βράζουμε για 5 λεπτά.
Αφήνουμε το ρεβανί να κρυώσει και μετά το σιροπιάζουμε αφού πρώτα το έχουμε κόψει οριζόντια ώστε να περάσει το σιρόπι.