Υλικά
φύλλο κρούστας
Για τη γέμιση:
300 γρ. τυρί κρέμα
2 κ.σ. γεμάτες μαρμελάδα φράουλα ή κεράσι
100 γρ. καρύδια τριμμένα
Για το σιρόπι:
1 φλιτζ. μέλι
2 κ.σ. νερό
1 φλιτζ. λάδι για τα φύλλα
κανέλα για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το τυρί, τη μαρμελάδα και τα καρύδια, ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
Ανοίγουμε 2 φύλλα, τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος και έπειτα το κάθε κομμάτι στα τρία.
Βάζουμε από 1 κουταλιά γέμιση στην άκρη του φύλλου, γυρίζουμε προς τα μέσα τις άκρες και τυλίγουμε ρολάκια.
Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσει η γέμιση.
Βάζουμε τα ρολάκια σε λαδόκολλα, τα λαδώνουμε και ψήνουμε 15 λεπτά στους 180-190 βαθμούς να ροδίσουν.
Βάζουμε το μέλι σε κατσαρολάκι με το νερό να διαλυθεί, περιχύνουμε τις ζεστές φλογέρες και πασπαλίζουμε με κανέλα.