Υλικά
4 κ.σ. μέλι
100 γρ. μαλακό βούτυρο ή μαργαρίνη
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
175 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. νερό
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
Βουτυρώνουμε μία φόρμα κέικ διαμέτρου 20 εκ.
Σε ένα μπολ χτυπάμε όλα τα υλικά έως ότου αναμειχθούν καλά και δέσουν.
Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στη φόρμα και ψήνουμε στο φούρνο (αντίσταση) για 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
Αφήνουμε να κρυώσει, το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.