Υλικά
300 γρ. χαλβά (ότι έχουμε)
1/2 φλιτζάνι σταφίδες (ότι έχουμε)
1/2 φλιτζάνα ξηρούς καρπούς (ότι έχουμε)
3 φύλλα κρούστας
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
1 κομμάτι γλυκό πορτοκάλι ψιλοκομμένο
σπορέλαιο για το άλειμμα των φύλων
σουσάμι για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Τρίβουμε τον χαλβά με τα χέρια, σε ένα μπολ και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Τους ξηρούς καρπούς μπορούμε να τους προσθέσουμε έτσι ολόκληρους, ή να τους χονδροκόψουμε.
Σε ένα ταψί τοποθετούμε μια λαδόκολλα και βάζουμε το ένα φύλλο κρούστας.
Το λαδώνουμε ελαφρά και βάζουμε λίγη από τη γέμιση.
Από πάνω βάζουμε το άλλο φύλλο και κάνουμε το ίδιο.
Όταν τελειώσουμε και με το τρίτο φύλλο, τυλίγουμε ρολό αλείφουμε με λίγο σπορέλαιο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Παράλληλα κάνουμε 2-3 χαραγματιές στο ρολό, για να μην νοτίσουν τα φύλλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.