Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα φρέσκια
Γέμιση α’:
150 γρ. χαλβά
50 γρ. μαύρη ζάχαρη
Γέμιση β΄:
3-4 κ.σ. ταχίνι
4-5 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1 μπολ χοντροκομμένα καρύδια
λίγη κανέλα
Γέμιση γ΄:
2 μήλα τριμμένα
1 μπολ χοντροκομμένα καρύδια
5-6 κ.σ. καστανή ζάχαρη
κανελογαρίφαλο
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την πλαταίνουμε λίγο με τον πλάστη.
Πολτοποιούμε το χαλβά με ένα πιρούνι-ή αντίστοιχα τρίβουμε τα μήλα-,ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του φύλλου.
Μπορούμε να ετοιμάσουμε όποια γέμιση θέλουμε.
Τυλίγουμε σε σαλιγκάρι.
Βάζουμε για λίγο στην κατάψυξη για να κόψουμε καλύτερα τις φέτες.
Κόβουμε φέτες και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20-30 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.