Υλικά
1 κούπα ηλιέλαιο
2 κούπες σιμιγδάλι
1 κούπα ζάχαρη
2 φακέλα φρουί ζελέ λεμόνι
4 κούπες καυτό νερό
ξύσμα από ένα λεμόνι
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε, μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
Διαλύουμε τη ζάχαρη και το ζελέ στο καυτό νερό και το ρίχνουμε προσεχτικά γιατί πιτσιλάει, στην κατσαρόλα με το σιμιγδάλι.
Ανακατεύουμε μέχρι να πιει όλο το σιρόπι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε το ξύσμα, ανακατεύουμε και βάζουμε σε φόρμα ή σε μπολάκια.