Υλικά
2 ποτήρια σιμιγδάλι
4 ποτήρια νερό
2 ποτήρια σουμάδα
κανέλα
3-4 κουταλιές λάδι
1 ποτήρι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στη μέση
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα τις 3-4 κουταλιές λάδι και ρίχνουμε τα αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στα τρία.
Τα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ροδίσουν.
Τα αδειάζουμε σε πιάτο πάνω στο οποίο έχουμε τοποθετήσει απορροφητικό χαρτί.
Βάζουμε στη φωτιά την κατσαρόλα μας και ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν.
Στο τέλος προσθέτουμε και τα αμύγδαλα και τα βάζουμε σε φόρμα.
Όταν κρυώσει το ξεφορμάρουμε και το ραντίζουμε με κανέλα.