Υλικά
8 αυγά
1 κούπα λάδι
4 κουταλιές βιτάμ
2 κούπες ζάχαρη
1 ποτήρι φάντα
1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
1 κουταλάκι σόδα
2 κουταλιές της σούπας κανέλα
1 φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
3-4 φλιτζάνια αλεύρι
φαρίνα απ
ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το λάδι, το βιτάμ και τη ζάχαρη μέχρι ν’ ασπρίσουν.
Ρίχνουμε ένα ένα τ’ αυγά και τα υπόλοιπα υλικά.
Τη σόδα τη διαλύουμε στο κονιάκ.
Ψήνουμε στη μεσαία θέση για μια ώρα περίπου στους 175 βαθμούς.
Όταν κρυώσει τη ραντίζουμε με ζάχαρη άχνη.