Υλικά
6 κ.σ. άνθος αραβοσίτου
1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι
6 ποτήρια νερού γάλα
3 και 1/2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 φλιτζανάκι του καφέ κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Σ’ ένα μπολ βάζουμε το άνθος αραβοσίτου και το κορν φλάουρ και τ’ ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε μέσα τα δύο ποτήρια νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν.
Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι με ενάμιση ποτήρι νερό να βράσει.
Μόλις το ρύζι απορροφήσει όλο το νερό ρίχνουμε μέσα το γάλα.
Όταν πάρει βράση το γάλα προσθέτουμε το μίγμα άνθος αραβοσίτου και κορν φλάουρ ανακατεύοντας γρήγορα.
Η κρέμα μας πήζει γρήγορα.
Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και βάζουμε σε μπολάκια.