Υλικά
2 1/2 ποτήρια νερό
200 γρ. σταφίδες
2 κ.γ. γαρίφαλο
2 κ.γ. σόδα
2 κ.γ. αμμωνία
1 ποτήρι ελαιόλαδο
2 1/2 ποτήρια άχνη ζάχαρη
1 ποτηράκι κονιάκ
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγα καρύδια
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το κουτάλι.
Μπορούμε να τα ψήσουμε με 2 τρόπους.
Να τα βάλουμε σε κουταλιές πάνω σε λαδόκολλα ή να τα μοιράσουμε σε 24 καλά λαδωμένες θήκες για κέικ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.