Υλικά
1 κιλό κολοκύθα κίτρινη ψιλοκομμένη
1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
χυμό από δύο πορτοκάλια
μπολικη τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
2 κ.σ. σταφίδες ξανθές
1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό
σουσάμι
κανέλα
τριμμένο καρύδι ή αμύγδαλο
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε να γίνει ένα πηχτό μίγμα.
Λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με αλεύρι ένα μεγάλο ταψί.
Ρίχνουμε μέσα το χυλό, πασπαλίζουμε με σουσάμι, καρύδι ή αμύγδαλο και κανέλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.