Υλικά
1 κιλό κανταΐφι
2 πακέτα έτοιμα φύλλα κρούστας
1 1/2 κιλό καρύδια
1 κιλό βούτυρο
3 βανίλιες
3 χούφτες ζάχαρη
κανέλα
γαρίφαλο
Για το σιρόπι:
6 ποτήρια νερό
5 ποτήρια ζάχαρη
1/2 ποτήρι μέλι
Εκτέλεση
Απλώνουμε τρία φύλλα, τα αλείφουμε με βούτυρο και στρώνουμε επάνω τους λίγο κανταΐφι.
Ανακατεύουμε τα καρύδια, τη ζάχαρη, τις βανίλιες, την κανέλα και το γαρίφαλο και προσθέτουμε το μείγμα πάνω στο ήδη στρωμένο κανταΐφι.
Μαζεύουμε τα φύλλα ρολό και τα κόβουμε κομμάτια. Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σιρόπι και το γλυκό είναι έτοιμο, ζεστό γλυκό, κρύο σιρόπι ή το αντίθετο.