Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
5 κ.σ. αλεύρι
5 κ.σ. κορν φλάουρ
1 λίτρο γάλα
3/4 κούπας ζάχαρη
1-2 αυγά
άχνη ζάχαρη και κανέλα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο να λιώσει και με ένα πινέλο βουτυρώνουμε τα φύλλα, ένα ένα και τα σουρώνουμε με τα δάχτυλα (όπως κάναμε τις βεντάλιες ).
Τα βάζουμε στο ταψί γύρω γύρω μέχρι να γεμίσει το ταψί και να τελειώσουν τα φύλλα.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα (με το λιωμένο βούτυρο) το αλεύρι και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε το γάλα τη ζάχαρη και μόλις αρχίσει να πήζει, ρίχνουμε τα αυγά καλά χτυπημένα και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε πάνω από τα φύλλα και με ένα μαχαιράκι ανοίγουμε λίγο τα φύλλα γύρω γύρω να πάει παντού η κρέμα.
Το αφήνουμε κάνα τέταρτο να φουσκώσουν τα φύλλα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 μέχρι να ροδίσει 30-45 λεπτά περίπου.
Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, κανέλα και σερβίρουμε. Τρώγεται το ίδιο ευχάριστα ζεστό και κρύο.