Υλικά
2 λίτρα πλήρες γάλα
250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
4 αυγά
1 βιτάμ
2-3 βανίλιες
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1/2 κιλό φύλλο για πίτες
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το βιτάμ, το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη.
Τοποθετούμε στο μάτι και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά και να πάρει βράση το γάλα.
Θα πρέπει να προκύψει μια αραιή κρέμα. Χτυπάμε τα αυγά με τις βανίλιες και τα προσθέτουμε στην κρέμα που έχουμε ήδη κατεβάσει από τη φωτιά.
Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο ταψί φούρνου και απλώνουμε τα φύλλα βουτυρώνοντας τα καλά, ένα ένα.
Αδειάζουμε τη γέμιση και φτιάχνουμε τον κόθρο της πίτας στρίβοντας τα φύλλα και βουτυρώνοντάς τα από πάνω.
Όταν ψηθεί την πασπαλίζουμε με μπόλικη κανέλα.