Υλικά
10 αυγά
10 κ.σ. καρύδι
10 κ.σ. φρυγανιά
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. γαρύφαλο
5 κ.σ. ζάχαρη
σιρόπι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από τα ασπράδια).
Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα.
Προσθέτουμε τη μαρέγκα και ανακατεύουμε όλα μαζί με το χέρι ελαφρά προς μια κατεύθυνση.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά με 1 ώρα περίπου, ανάλογα στο φούρνο.
Δοκιμάζουμε με ένα καλαμάκι από σουβλάκι.
Φτιάχνουμε το σιρόπι όπως της καρυδόπιτας και σιροπιάζουμε το ένα κρύο το άλλο ζεστό.